Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


3070 berichten.
Sanneke Sanneke uit Maastricht schreef op 8 september 2018 om 02:04:
Esther uit Rotterdam, wat heb ik genoten van jouw genieten tijdens je massage. Mooi om te zien. Ik was best een beetje jaloers zag er wel heel lekker uit. Je had het over zondag, ga je dan weer?
Bonnie & Clyde Bonnie & Clyde uit Heerlen schreef op 7 september 2018 om 21:35:
Morgenavond na lange tijd hopelijk weer een leuke avond in D&A.
Harrie Harrie uit Blerick schreef op 7 september 2018 om 20:17:
Vanavond weer n leuke avond
Dennis Dennis uit Eindhoven schreef op 7 september 2018 om 20:06:
Goeienavond! Wie zou deze jongeman (30) willen ontgroenen op een eerste avond in een swingersclub.. 1.70m 75kg lichtgetint indisch afkomst... Ik ben spontaan en maak graag een praatje met iedereen ?
Esther Esther uit Rotterdam schreef op 7 september 2018 om 19:41:
Deze week heerlijk op vakantie met mijn kids ?? in Limburg en vanavond โ€œmeโ€ time! Welke geilzellige mannen/vrouwen hebben ook zin in n feestje? Gr Esther
Stoutstelletje88 Stoutstelletje88 uit Linne schreef op 7 september 2018 om 16:13:
? Bijna weekend!!! Morgen zijn wij ook weer van de partij....oftewel beter gezegd van de party.... ?????โค Het vrouwtje is jarig en dat vieren wij.........???? Wie viert met ons mee......?? Dj Rudy (The principal) is aanwezig dus dat wordt weer een reuze gezellige Zaterdagavond!!! Wie weet tot morgen... Liefs FeN ?
30 plussers 30 plussers uit Tilburg schreef op 7 september 2018 om 15:40:
Welke 30 plussers willen er vanavond ook een geile avond van maken
Peterd_1975 Peterd_1975 uit Limburg schreef op 7 september 2018 om 12:33:
Vanavond ga ik weer eens genieten in deze geilzellig club, Groetjes Peter
rom en kristy rom en kristy uit dilsen schreef op 7 september 2018 om 12:33:
hoi vanavond komen we ook
stelletje2724 stelletje2724 schreef op 7 september 2018 om 12:30:
gezien het "nieuwe" gastenboek plaatsen we ons bericht opnieuw :). zaterdag weer aanwezig zin in een geilzellige avond hebben er zin in! hij 1.98 kort zwart haar gespierd , zij slank lang wit/blond haar