Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


3030 berichten.
Bart Bart uit Sittard schreef op 25 oktober 2021 om 11:33:
Hallo, zijn er a.s. woensdag gezellige dames aanwezig om 15.00 uur die een leuke middag willen beleven? Ik wil graag voor het eerst naar de club komen maar wil niet graag in mijn eentje zitten ?
Passion2019 Passion2019 schreef op 24 oktober 2021 om 21:45:
Yessss nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover. Geen 5 december maar a.s. woensdag het heerlijke middag/avondje de MILF dag bij D&A
Patricia Patricia schreef op 23 oktober 2021 om 17:01:
Hi Denver, goed plan! Ben alleen iets vergeten ..... email uitwisselen of andere contact info ofzo
Pietje Pietje uit Roermond schreef op 23 oktober 2021 om 15:41:
Hallo allemaal ik kom vanavond misschien ook ben een jongeman van 27 jaar oud wie is er allemaal vanavond aanwezig ?
rik rik uit weert schreef op 23 oktober 2021 om 12:27:
hoi ashley ik ben er ook 30 jaar
Rico Rico uit Maastricht schreef op 23 oktober 2021 om 10:35:
Hi Ashley, ik ben 34 jaar. Lijkt me leuk om samen de club te bezoeken. Als je wil kun je aan de admin mijn mailadres vragen. Of mag ik die van jou vragen?
Denver Denver uit Sittard schreef op 23 oktober 2021 om 00:21:
Hoi Patricia, Was super leuk woensdag en als je weer deze kant op komt, laat maar weten! Of ik jouw kant op. (Ik zal me superglad scheren!)
Ashley Ashley uit Vlaardingen schreef op 22 oktober 2021 om 21:23:
Goede avond wie gaat er mee zaterdag avond 13 november aantal uurtjes swingen? Ben zelf 28 jaar graag iemand rond mijn leeftijd (emailadres verwijderd door webmaster)
Sander Sander schreef op 22 oktober 2021 om 21:19:
Woe in de vroege avond een leuke babbel met een stel uit Brabant. Fijne sfeer in massagekamer en ja dan is de overgang naar erotiek kort bij. Super leuke ervaring, zeer aardig stel. Als jullie dit lezen denk aan de tip in den bosch ๐Ÿ™‚
p p uit Neerpelt schreef op 22 oktober 2021 om 13:20:
hallo, wij gaan vanavond voor de eerste keer wij zijn een redelijk jong koppel (25 en 26) wij wonen in neerpelt zijn er nog koppels die van die kanten vanavond gaan ? wij vinden het best spannend. groetjes en hopelijk tot vanavond
Pierre en kerria Pierre en kerria uit Luik schreef op 20 oktober 2021 om 19:25:
To Roy en de vrouw. Sorry voor vorige sondag maar we kommen zeker deze zondag om 2 ut..
Sergio Sergio schreef op 20 oktober 2021 om 10:07:
Hee Patricia Vanaf welk uur ben jij vandaag aanwezig? Ik kom ook lekker de week even doorbreken, hopelijk lopen we elkaar tegen het lijf dadelijk Kusjes
Patricia Patricia schreef op 20 oktober 2021 om 08:27:
Woensdag; breek de week even lekker door midden! Wie zie ik daar?
Brabostel Brabostel uit Veghel schreef op 19 oktober 2021 om 21:49:
Wij stel begin 50 zijn vrijdag van de partij. Toevallig nog dominante mannen die de dame enige gehoorzaamheid bij kunnen brengen? ?
Toyboy27 Toyboy27 uit Maastricht schreef op 17 oktober 2021 om 13:24:
Welke milf wilt met mij vandaag spelen? Ik ben 27 jaar oud. Wil vandaag op de zondag even komen relaxen. Welke dame brengt mij gezelschap?
Lien & jan Lien & jan uit Bree schreef op 16 oktober 2021 om 20:55:
Welk koppel gaat vanavond ook en wil een PR doen . Ook hebben we een slaapplaats
CuriousGuy CuriousGuy uit Sittard schreef op 16 oktober 2021 om 19:50:
Hi lieve mensen! Hier een 30 jarige single man uit de buurt. Sportief lichaam, leuk koppie (denk ik zo haha) en met een chille vibe. Vind het maar spannend om alleen te gaan, vandaar de vraag of er vanavond single vrouwen/koppeltjes zijn op die ik zou kunnen steunen? ๐Ÿ™‚ Groetjes!
Mounir Mezouar Drissi Mounir Mezouar Drissi uit mou12 schreef op 16 oktober 2021 om 08:08:
Ik ben net naar Nederland verhuisd voor werk en het is de eerste keer dat ik alleen naar een club ga, ik ben van Spaanse afkomst, ik zou graag een metgezel willen die Engels of Frans spreekt, ik ben opgeleid en zeer intens. Ik wil vanavond een leuke tijd hebben
Michael Michael uit Heerlen schreef op 16 oktober 2021 om 06:34:
Hallo. Hoeveel mensen zijn er gemiddeld aanwezig op een woensdag avond ? Ik ben benieuwd of het dan wel druk is ?
Admin-antwoord:
Beste Dat is iedere keer weer verschillend. Op voorhand is dit niet aan te geven
Marco&Diana Marco&Diana uit Maasmechelen schreef op 15 oktober 2021 om 19:53:
Tot vanavond โ˜บ?