Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


3247 berichten.
Carine Carine uit Luik schreef op 23 april 2022 om 13:37:
Hoi iedereen, Wij zullen aanwezig volgende woensdag 27 zijn als milf koppel. Wie komt mee ?
emmelie emmelie uit Zwolle schreef op 23 april 2022 om 01:28:
Hoi hoi Ik ben een meid van 27 en geรฏnteresseerd om misschien dit weekend langs te komen op zondag 24 april. Dit zou mijn eerste keer worden. Is het aan te raden om op deze zondag langs te komen en wat kan ik er een beetje van verwachten ๐Ÿซฃ Xx
Niels Niels uit Antwerpen schreef op 19 april 2022 om 12:39:
Hoi is er een reservering nodig voor woensdag ?
Admin-antwoord door: Marijke Vermeer
Beste Reserveren is niet nodig op een woensdag Met vriendelijke groet Team Devils en Angels
Belle Belle uit Maastricht schreef op 18 april 2022 om 15:43:
Wat heb ik zin in woensdag ๐Ÿ˜… Heerlijke actieve MILF Hopelijk zijn er veel lekkere actieve mannen en koppels aanwezig waarmee ik lekker mag spelen Groetjes Belle Tot woenssssdaaaaggggg ๐Ÿ’‹
Anton Anton uit Reuver schreef op 16 april 2022 om 16:58:
Vanavond weer lekker setje draaien in devils & angels Zin in !!!
Ricardo Ricardo uit Sittard schreef op 8 april 2022 om 19:19:
Hoi welke leuke mensen kunnen we verwachten vanavond?
Piet en Mj Piet en Mj uit Luik schreef op 8 april 2022 om 15:04:
Hoi, hoi. We zijn koppel (vrouw bi).we zoeken en koppel voir deze woensdag om 15 uur. Welke koppel will met nos bij de bar ontmoeten ?
Pleasureboy Pleasureboy uit Genk schreef op 5 april 2022 om 20:26:
Jongeman (23j - sportief gebouwd en 1m88) en nog nooit in een club geweest wilt graag eens langskomen in de club. Aanraders voor dagen? Koppels die me misschien vandaag al zouden willen inwijden in deze wereld?
Squirtlover Squirtlover uit 045 schreef op 5 april 2022 om 16:36:
Squirtende/bi stellen? Beste allemaal, Als biseksuele ervaren trio liefhebber, zou ik het erg spannend vinden als er een evt. biseksueel stel is waarvan de vrouw heftig squirt. 1 x meegemaakt met een Belgisch koppel. De avond van mijn leven! Ik heb de eerste mogelijkheid om in het weekend van 22/23 april te komen. Ik ben een goed uitziende man van 55, 186, 86. Ik ben zeer ervaren in triootjes waarbij ik echt bi ben en beide graag verwen. Biseksueel is geen must, maar een prรฉ. Ik ben een gever. Tevens (ex)masseur. Mocht zich een stel aangesproken voelen laat het me weten! Geile groetjes, bi-squirtlover
D&M D&M uit Brunssum schreef op 4 april 2022 om 14:33:
Hallo wij komen woensdag naar de milf dag en hebben ons aangemeld via de mail, krijgen we hier een bevestiging van of is het goed zo. We zijn benieuwd wie er nog komen, grtjs D&M
Admin-antwoord door: Marijke Vermeer
Beste D&M We hebben jullie reservering genoteerd. Leuk dat jullie komen en tot woensdag. Met vriendelijke groet, Team Devils en Angels
De Wegenbouwer De Wegenbouwer uit Beek schreef op 4 april 2022 om 10:12:
Ik wil woensdag naar de gezellige middag komen. Mss dat ik dan Gekke Belg weer ontmoet?
rob rob uit heerlen schreef op 3 april 2022 om 12:31:
hoi barbara wanneer wil je gaan ? gaan we samen xx
Jo Jo uit Landen schreef op 3 april 2022 om 11:59:
Hey Barbara, Ik en mijn vriendin gaan vandaag naar de club, wij zijn beiden dol op volslanke dames. Ik ben 36 zij 34
Barbara Barbara schreef op 2 april 2022 om 16:14:
Kleine, volslanke Vlaamse met zuiderse looks, op zoek naar een grote, slanke man, om na een hapje en een drankje elkaar heerlijk te verwennen. Wanneer kom ik best?
Joep & Jenny Joep & Jenny uit Zuid Limburg schreef op 2 april 2022 om 15:19:
Lieve D&A, wat hebben we jullie gemist in de coronatijd! We willen graag weer een keer naar de MILF woensdag komen, maar die begint voortaan om 15u... Gaat dat in de toekomst misschien weer veranderen voor de vroege vogels onder ons?
Paul Paul uit Brunssum schreef op 2 april 2022 om 12:50:
Wie weet of er op de zondag middag ook voldoende stellen aanwezig zijn
Jordy Jordy uit Eindhoven schreef op 1 april 2022 om 21:36:
Hallo. Ik ben Jordy 56 jaar een nette gezellige man. Ik wil graag eens de club bezoeken , welke vrouw of stel zou met mij eens een keertje willen afspreken ? (Adres verwijderd door admin) Groetjes.
F & K F & K uit Hasselt schreef op 31 maart 2022 om 19:29:
vrijdagavond koppel avond zie ik. we hebben wel interesse om te komen, zullen er nog leuke sportieve actieve koppels aanwezig zijn ? wij kijken er alvast naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten xxx
Leon Leon uit Leudal schreef op 31 maart 2022 om 18:21:
Ik ben een single van 62 die al lang een fantasie voor een trio heeft, wie wil mij daarmee laten kennismaken, 2 vriendinnen of een stel mag allebei!
Pieter Pieter uit Maastricht schreef op 30 maart 2022 om 23:05:
Dames, ik wil graag de Milf avond bezoeken op 6 april a.s. . Ik ben een leuke 50er , hetero en een echte liefhebber. Ik kan lekker masseren en vind het heerlijk om een vrouw uitgebreid te verwennen. Wie mag ik ontmoeten? Groetjes, Pieter