Datum

26 06 2024

Tijd

13:00 - 22:00

MILF Woensdag

Dames of stellen waarvan de vrouw actief wil deelnemen aan de MILF WOENSDAG, kunnen dit aangeven bij ons middels onderstaand email adres.
Met een maximum van 10 dames / koppels.

Met actief deelnemen bedoelen we dat de Milfs een leuke avond beleven, met een van de aanwezige single mannen.
De MILFS weten zelf wel wat we met tolerant en actief bedoelen.

Hierbij blijft het natuurlijk zo dat alles mag en niets moet. Dit betekent voor de single heren dat er GEEN SEXGARANTIE is!! De MILF koppels die zich aangemeld hebben betalen gewoon entree, zijn ze actief geweest tijdens de MILF dag (minimaal 3 bandjes) dan hebben ze recht op een teruggave van €30,-entree.

Heb je je aangemeld als Milf, dan ontvang je een neon bandje welke gedragen wordt. Probeer zoveel mogelijk bandjes van de heren te veroveren en geniet ervan. Single heren krijgen bij binnenkomst extra bandjes om de dames te veroveren. Dit is voor het team een extra controle op de actieve Milfs.

Voor de single mannen: Als je weet wat een MILF is, dan weet je dat je bij Devils & Angels goed zit op deze dag. Vrouwen voor wie niets te gek is en er een kick van krijgen om een MILF te worden genoemd. Een MILF is gewoon een vrouw van boven de 30 jaar die voor elke man onweerstaanbaar is en het zelf lekker vindt om met mannen zich lekker te laten gaan.

Nog een paar tips: Behandel de vrouwen met respect. Maak een praatje met ze aan de bar. Zorg dat je schoon en fris bent. Vrij veilig en ruim je gebruikte condooms en handdoeken op.

Let op: Alle deelneemsters aan die avonden doen dit puur vrijwillig, gewoon omdat ze het lekker vinden om met veel mannen te spelen.