Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


2814 berichten.
JosephD JosephD uit Limburg schreef op 14 augustus 2020 om 14:42:
Dag alle Devils & Angels Fans. Mij moet nu toch wel van het hart dat deze hele C*** F*** Tijd wel Vรฉรฉl te lang duurt !! D&A al bijna 5maanden dicht. Ik mis de geilzelligheid van het samenzijn Tijd voor een Actie Groep ? Gelukkig zijn er nog mensen die via de Chat hier communiceren. Maar daar kom ik niet mee klaar zoals in de club zelf. Wel heel leuk dat er toch nog een aantal vaste gasten daar komen. ( zouden er meer moeten doen ๐Ÿ˜‰ !!! Nou ook jullie van D&A zelf ; Nog veel Sterkte ! & hopenlijk Tot Binnenkort !
Aga en Mike Aga en Mike uit Belgiรซ schreef op 13 augustus 2020 om 22:52:
Al enig nieuws wanneer we terug mogen komen? We kijken er enorm naar uit!
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
We hopen natuurlijk dat we op 1 september de deur weer mogen openen maar het is helaas nog niet zeker.
stel38 stel38 uit heerlen schreef op 12 augustus 2020 om 13:22:
gaan jullie nu 1 september weer open ? x
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
We hopen het natuurlijk wel dat we de 1 ste september weer open kunnen, maar we weten het nog niet zeker helaas.
Maantje Maantje uit Lommel schreef op 6 augustus 2020 om 17:14:
Wij,gezellig geil stel van 38 en 42 ,zijn op zoek naar ander stel voor spannende dingen.vrouw is bi. Welk stel heeft interesse?
marcogeleen marcogeleen uit Geleen schreef op 1 augustus 2020 om 17:37:
hoi dames uit Limburg waar zijn de dames die heet zijn
Arthur Arthur schreef op 24 juli 2020 om 04:59:
Hallo Aangenaam, Ik ben Arthur een leuke jongen man met leuke karakter lief betrouwbaar en discreet. Vol met liefde vreugde. Ik ben 29 jaar heteroseksuele en enorm coronageil. Het lijkt me erg leuk om met jullie in contact te mogen komen. Ik woon omgeving Sittard. Met vriendelijke groet Arthur
Hilde Hilde uit Swalmen schreef op 23 juli 2020 om 19:42:
Verheug me als de club weer opengaat...mis iedereen๐Ÿ’‹
Henk Henk uit Veghel schreef op 21 juli 2020 om 22:18:
Zijn jullie weer open... of nog niet? Is mij namelijk niet duidelijk.
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Op de website staat dat we helaas nog steeds gesloten zijn.
milfhunter69 milfhunter69 schreef op 14 juli 2020 om 23:23:
We are missing the beautiful clit van Angel uit Heerlen. Canยดt wait to caress the wonderful butt and cunt van achteren
Rob Rob uit venlo schreef op 9 juli 2020 om 15:29:
wil graag een keer afspreken met een vrouw Als het kan in venlo 40 jaar 1.85 86 k. 16.5cm. Single
SG SG uit Maaseik schreef op 1 juli 2020 om 23:05:
Is er al duidelijkheid wanneer jullie weer opengaan? Heb echt weer eens zin om er een super-gezellige, ondeugende avond/nacht van te maken... Wellicht denken de dames er ook zo over... Hopelijk tot hรฉรฉl snel ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Helaas moeten wij de deuren nog gesloten laten. De maatregelen voor een parenclub zijn anders dan voor de sekswerkers, en dan gaat die 1,5 meter niet lukken zoals de overheid het wil. We houden jullie op de hoogte.
Theca Theca schreef op 29 juni 2020 om 21:22:
@Willem, nee dat is niet het geval. Wij zijn ook in die leeftijd en hebben steeds plezier. Je kan denk ik via de webmaster ons mail adres opvragen voor meer info.
B&E B&E uit Baarlo schreef op 28 juni 2020 om 23:22:
Pffff dat is jammer dat er nog geen vooruitzicht is op een opening. .. Zijn wel toe aan een verzetje . hopelijk lukt het binnenkort alsnog groetjes
Team Devils & Angels Team Devils & Angels schreef op 28 juni 2020 om 19:13:
Lieve gasten, Helaas moeten wij de deuren nog gesloten laten. De maatregelen voor een parenclub zijn anders dan voor de sekswerkers, en dan gaat die 1,5 meter niet lukken zoals de overheid het wil. We houden jullie op de hoogte. Team Devils & Angels
Willem Willem uit Landgraaf schreef op 28 juni 2020 om 15:37:
Hoi hoi. We zijn een geil stel van 60 en willen graag naar de parenclub. Worden we daar niet aangekeken op onze leeftijd? We zijn 2 gezellige mensen. Zijn er koppels die ons wat willen helpen over de drempelvrees.
david david schreef op 28 juni 2020 om 13:32:
schรถn das wieder etwas los ist im Gรคstebuch-:) wann geht es wieder los im parenclub? echt erst 01.09? wir wollen mal wieder zu euch kommen...waren immer tolle Abende..
Rico Rico uit Maastricht schreef op 28 juni 2020 om 00:34:
Man alleen uit Maastricht, 33 jaar, op zoek naar een leuke dame die me wil vergezellen. Interesse? Laat een berichtje achter ๐Ÿ˜‰
Haks Haks uit Heerlen schreef op 26 juni 2020 om 10:54:
Hi Ellen ik kom je graag opzoeken ben 35 normaal postuur en heel open. Stuur maar een mailtje.
Thom Thom uit Venlo schreef op 25 juni 2020 om 23:43:
Over een aantal weken wil ik eens voor de eerste keer naar de club. Zijn er mensen die me een beetje wegwijs willen maken? Om eenzaam en alleen binnen te komen is ook erg vreemd. Dat geeft meteen een raar gevoel.
L L uit Venlo schreef op 25 juni 2020 om 00:27:
Alles mag weer open zowat, behalve een swingersclub? Wanneer laten wij van ons horen? Zelfs de sexwerkers mogen weer per 01-07, ik vindt dit bijzonder onredelijk, is er geen branchevereniging die opkomt voor de swingersclub? Alle verenigingen die ooit op de barricade gingen staan mogen weer.... kermis, sexwerkers!@!, sportscholen , organisatoren evenementen !etc, wat is er in godsnaam aan de hand met de swingersclubs?