Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


2804 berichten.
SG SG uit Maaseik schreef op 1 juli 2020 om 23:05:
Is er al duidelijkheid wanneer jullie weer opengaan? Heb echt weer eens zin om er een super-gezellige, ondeugende avond/nacht van te maken... Wellicht denken de dames er ook zo over... Hopelijk tot hรฉรฉl snel ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Helaas moeten wij de deuren nog gesloten laten. De maatregelen voor een parenclub zijn anders dan voor de sekswerkers, en dan gaat die 1,5 meter niet lukken zoals de overheid het wil. We houden jullie op de hoogte.
Theca Theca schreef op 29 juni 2020 om 21:22:
@Willem, nee dat is niet het geval. Wij zijn ook in die leeftijd en hebben steeds plezier. Je kan denk ik via de webmaster ons mail adres opvragen voor meer info.
B&E B&E uit Baarlo schreef op 28 juni 2020 om 23:22:
Pffff dat is jammer dat er nog geen vooruitzicht is op een opening. .. Zijn wel toe aan een verzetje . hopelijk lukt het binnenkort alsnog groetjes
Team Devils & Angels Team Devils & Angels schreef op 28 juni 2020 om 19:13:
Lieve gasten, Helaas moeten wij de deuren nog gesloten laten. De maatregelen voor een parenclub zijn anders dan voor de sekswerkers, en dan gaat die 1,5 meter niet lukken zoals de overheid het wil. We houden jullie op de hoogte. Team Devils & Angels
Willem Willem uit Landgraaf schreef op 28 juni 2020 om 15:37:
Hoi hoi. We zijn een geil stel van 60 en willen graag naar de parenclub. Worden we daar niet aangekeken op onze leeftijd? We zijn 2 gezellige mensen. Zijn er koppels die ons wat willen helpen over de drempelvrees.
david david schreef op 28 juni 2020 om 13:32:
schรถn das wieder etwas los ist im Gรคstebuch-:) wann geht es wieder los im parenclub? echt erst 01.09? wir wollen mal wieder zu euch kommen...waren immer tolle Abende..
Rico Rico uit Maastricht schreef op 28 juni 2020 om 00:34:
Man alleen uit Maastricht, 33 jaar, op zoek naar een leuke dame die me wil vergezellen. Interesse? Laat een berichtje achter ๐Ÿ˜‰
Haks Haks uit Heerlen schreef op 26 juni 2020 om 10:54:
Hi Ellen ik kom je graag opzoeken ben 35 normaal postuur en heel open. Stuur maar een mailtje.
Thom Thom uit Venlo schreef op 25 juni 2020 om 23:43:
Over een aantal weken wil ik eens voor de eerste keer naar de club. Zijn er mensen die me een beetje wegwijs willen maken? Om eenzaam en alleen binnen te komen is ook erg vreemd. Dat geeft meteen een raar gevoel.
L L uit Venlo schreef op 25 juni 2020 om 00:27:
Alles mag weer open zowat, behalve een swingersclub? Wanneer laten wij van ons horen? Zelfs de sexwerkers mogen weer per 01-07, ik vindt dit bijzonder onredelijk, is er geen branchevereniging die opkomt voor de swingersclub? Alle verenigingen die ooit op de barricade gingen staan mogen weer.... kermis, sexwerkers!@!, sportscholen , organisatoren evenementen !etc, wat is er in godsnaam aan de hand met de swingersclubs?
Biertje en Boswaneling Biertje en Boswaneling uit Noord Limburg schreef op 24 juni 2020 om 23:45:
Lekker stel waarvan zij bi hebben zin in een geile date , alleen stellen of vrouwen reageren!
Valkie Valkie uit Valkenswaard schreef op 24 juni 2020 om 23:09:
Goed nieuws voor de club nu deze weer open mag. Althans dat begrijp ik van het kabinet.... Maar max aantal mensen, 1.5m etc?
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Het ziet er inderdaad naar uit dat we 1 juli open mogen. Maar omdat nog niet alles helemaal duidelijk is wachten wij nog op de regels van het RIVM. Alleen op een verantwoorde manier zullen wij open gaan.
Jos Jos uit Kerkrade schreef op 23 juni 2020 om 21:00:
Is nog effe volhouden en doorbijten tot September in mus de gezelligheid en de sfeer en al die Erotik als echte swinger van de club...
Rob Rob uit Nijmegen schreef op 23 juni 2020 om 01:27:
Hoi Ellen, Hoe kunnen we in contact komen dan? Xx
Mark Mark schreef op 22 juni 2020 om 21:03:
Hoi hoi Ellen lijkt me lekker
Ben Ben uit Tegelen schreef op 21 juni 2020 om 01:43:
Hoi Ellen, Ik heb wel zin in een leuke date. Ik ben 29 jaar en hou van een avontuur! Wie weet komen we elkaar snel tegen om wat leuks te doen. Gr Ben
marc marc uit heerlen schreef op 19 juni 2020 om 21:49:
hoi ellen kom uit heerlen heb wel interesse
Ellen Ellen uit Molenhoek schreef op 19 juni 2020 om 07:58:
Hoi allemaal Wie heeft er zin in een leuke date? Ik ben een vrouw, 51 mollig. Supergeil Zoek me op xxx
Lust Lust uit Hasselt schreef op 18 juni 2020 om 10:55:
Hoi ik ben nu in Hasselt en kan wel langskomen. Waar moet ik zijn?
Samuel Samuel uit maasmechelen schreef op 18 juni 2020 om 09:46:
hey Geil sletje. graag zou ik deelnemen aan je gangbang, 27 jaar, slank/gespierd. Groetjes en mss tot vrijdag?