Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01
3479 berichten.
Barbara uit Belgiรซ heeft geschreven op 7 december 2022 om 13:44
Na heeeel lang wil ik als single lady de club nog eens bezoeken. Mijn drempelvrees is opnieuw zo hoog als bij mijn allereerste bezoek ooit. Kom ik er nog bekenden tegen?
Sofie uit Belgiรซ heeft geschreven op 6 december 2022 om 00:08
@Patje, ik zou het heel fijn vinden als je er zou zijn woensdag ๐Ÿ˜š๐Ÿ”ฅ! Hey Domi, ik heb rode lingerie aan, halflang zwart krulhaar, voluptuous, tattoo&pierced.
Patje uit Limburg heeft geschreven op 5 december 2022 om 22:30
Hoi Sofie Zoals het er nu uit ziet kom ik woensdag met je genieten. Ik heb ook al op 9 nov in het laatste uur met je genoten en hoop woensdag dan weer met je te genieten. Groetjes
Luuk uit VS-USA heeft geschreven op 5 december 2022 om 17:01
Hoi Monique & eric uit Maastricht. Ik woon in de VS en was de eerste keer in een parenclub in midden-Juli en heb heerlijk genoten van Monique en was blij dat Eric geen problemen had om haar te delen. Ik weet niet zeker of jij die Monique bent. Jammer genoeg kom ik pas weer naar NL in de zomer maar ik miste de mooie ervaring die ik had die Zondag en daarom even op gastenboek gekeken. Ik verheug me op de volgende keer, al moet ik nog lang wachten.
Domi uit Limburg B heeft geschreven op 4 december 2022 om 20:39
Hey Sofie, ik probeer er woensdag ook te zijn, hoe kan ik jou herkennen? Xxx
Sofie uit Belgiรซ heeft geschreven op 4 december 2022 om 18:34
Ik kom nu woensdag naar de MILF namiddag! Hopelijk gaan er ook geile mannen zijn om samen te genieten! ๐Ÿ’‹
StelDenH uit Maastricht heeft geschreven op 4 december 2022 om 14:57
Voor Bianca uit Landgraaf. We hebben ontzettend van je genoten in augustus. 16 December komen we weer naar Devils&Angels en wat zou het leuk zijn om je daar weer te zien. Wie weet tot dan ๐Ÿ’‹
Rob en Els heeft geschreven op 16 november 2022 om 07:44
Vrijdagavond komen we terug naar onze favoriete club ๐ŸŽ‰ - aan de single mannen: Els houdt er enorm van om als een geil sletje in gangbang-stijl met meerdere respectvolle mannen tegelijk te spelen. Ik hou er enorm van te zien hoe ze hiervan geniet. Je kan ons herkennen aan het fluo bandje ๐Ÿ˜.
Vladlen heeft geschreven op 16 november 2022 om 01:02
hi all! We are a young couple, both bisexual, planning to visit the club on Saturday. Interested in planning the same bisexual couple or a bisexual man also on Saturday to visit this club? write here.
Harrie uit Venlo heeft geschreven op 15 november 2022 om 20:36
Even wat dingen omgezet en ben morgen rond 15.30 in de club. Eerst wat drinken? ๐Ÿพ๐Ÿฅ‚
Harrie uit Venlo heeft geschreven op 15 november 2022 om 19:17
Dag Sofie, top dat je er morgen bent. Ik kan niet eerder dan rond 18.00. Dus kun je je eerst vermaken met de andere hete mannen die er ongetwijfeld zullen zijn. Ik zij om weer van je te genieten. ๐Ÿ’‹Harrie
Sofie uit Belgiรซ heeft geschreven op 15 november 2022 om 08:25
Omdat ik vorige woensdag zo genoten heb, wil ik nu woensdag op 16/11 opnieuw komen naar de MILFwoensdag! En het duurt tot 22u, een uurtje langer, joepi! Harrie, kan je er dan ook zijn? (Ik kan anders pas vanaf 7/12 opnieuw naar de club komen.) Ik kan er vanaf 15u zijn, dan kunnen we mss samen beginnen? Laat iets weten in het gastenboek. Want op zo'n dag ga ik ook nog met andere hete mannen genieten!
Kimm uit Asten heeft geschreven op 10 november 2022 om 13:50
Hey, Wie gaan er morgen? Eerste keer als stel. Vraag me af of leeftijd rond 35-45 goed vertegenwoordigd is
koppel Belgisch Limburg heeft geschreven op 10 november 2022 om 07:34
Gisteren heerlijk genoten met mijn schatje , als kers op de taart het laatste uur lekker met zijn 5 gestoeid , niemand bleef op zijn honger zitten. Zowel mannen als vrouwen hebben van elkaar genoten
nicfrie uit Belgie heeft geschreven op 10 november 2022 om 06:54
geweldige avond gehad. Geile stellen en geile mannen. Top club
Sofie uit Belgiรซ heeft geschreven op 9 november 2022 om 23:06
Hey Harrie, ik vond het ook hรฉรฉl fijn ๐Ÿ˜š! Als ik naar de club kom laat ik het op tijd weten in het gastenboek, naar jou gericht.
Harrie heeft geschreven op 9 november 2022 om 18:22
Een heerlijke middag gehad. Ik heb van je genoten Sofie. Zou graag onze kennismaking voortzetten.
Richard uit Heerlen heeft geschreven op 9 november 2022 om 02:54
Deze devil, een halfbloedje, 1.75, atletisch, 29 jaar wilt maar al te graag deze club op de milf woensdag komen bezoeken. Maar ik heb nogal een beetje drempelvrees, wat kan ik verwachten van deze bad milf thema? (a)
Sofie uit Belgiรซ heeft geschreven op 9 november 2022 om 01:41
Ik ben er tussen 15u-15u30. Ik heb een zwart setje aan, heb zwart krullend halflang haar, en verschillende piercings.
John uit Heerlen heeft geschreven op 8 november 2022 om 23:03
Ik wil woensdag voor de 1e keer komen, maakt het uit als ik pas om 18:00 kan komen?