Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


3299 berichten.
Winston Winston uit Eindhoven schreef op 28 juni 2022 om 12:46:
Hallo Walter, Ik overweeg om te komen, maar na 15.30 uur. Zelf ben ik een lange, grote donkere man. Relaxed in de omgang en gezelligโ€ฆ Tot morgen? Xx
Walter Walter schreef op 28 juni 2022 om 01:03:
Hoy, wij man 62 en vrouw 53 komen woensdag naar de milfdag. Zijn er nog leuke mensen die komen. Voor ons is het 3 jaar geleden, dus even terug wennen. Laat maar wat horen.
NJ NJ schreef op 24 juni 2022 om 10:27:
Hoi, Wij zijn er vanavond. Koppel eind 30, begin 40. @MR, Benieuwd naar jullie leeftijd. Misschien tot straks.
Soraya Soraya uit Maastricht schreef op 24 juni 2022 om 09:44:
Hoihoi Ik 57 Jr vrouw. Ik wil eens als alleenstaande vrouw voor eerste x naar parenclubs. Zoek vrouw die me wegwijs maakt. Ben vrijgevochten type en zoek leuke club waar ik lekker alleen heen kan. Groetjes Slut S
MR MR schreef op 24 juni 2022 om 09:00:
We zijn begin 30 beide... โ˜บ
Denver Denver uit Sittard schreef op 23 juni 2022 om 22:38:
Hoi MR, Welke leeftijd zijn jullie dan? Ik ben 48. Normaal postuur en gewoon fun. Is er wat te beleven voor iemand als ik??
Pierre Pierre uit Luik schreef op 23 juni 2022 om 14:54:
Hoi hoi Rob en Els. Ik kom ook om drie uur voor Els
Rob en Els Rob en Els schreef op 23 juni 2022 om 10:19:
Het kriebelt weer en daarom zakken we deze zondag af naar D&A. We hopen single mannen voor Els tegen te komen ๐Ÿ˜œ. Zij wordt er enorm geil van om in gangbang stijl te verwennen en verwend te worden, en ik zie haar graag genieten. Je kan ons herkennen aan het fluo bandje dat ze zal dragenโ€ฆ
MR MR schreef op 22 juni 2022 om 18:48:
Hoi! Wij zijn een jong stel begin die overwegen om vrijdag een bezoekje te brengen aan de club! Geen drempelvrees, en al jaren ervaring in "het wereldje", maar na er een paar jaar uit te zijn geweest wel weer kriebels, maar ook wel weer spannend! We zijn dus benieuwd wie er nog meer van plan zijn vrijdagavond langs te komen voor een gezellige avond? Andere stellen van onze leeftijd? Leuke single mannen? Hij=hetero, zij=bi. We zijn benieuwd! ๐Ÿ˜˜ Liefs!
M&J M&J schreef op 22 juni 2022 om 17:25:
Na een hele lange tijd hebben we besloten komende vrijdag weer eens een club te bezoeken. Ooit zijn we hier eerder geweest maar dat is al een hele tijd geleden. We zijn een stel zestigers en zouden het leuk vinden om een stel te ontmoeten, al is het maar voor een leuk gesprek. Tot vrijdag?
Domi Domi uit Limburg schreef op 21 juni 2022 om 22:37:
Welke milfjes morgen?
WR4U2 WR4U2 uit Helmond schreef op 17 juni 2022 om 18:04:
Wij komen vanavond verkennen. Wie wijdt ons in?๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿค—
Fyra Fyra schreef op 17 juni 2022 om 13:13:
Hoi hoi wij zin in een leuke gezellige stoute avond wie o wie komt ons verassen deze vrijdag avond xxx tot vanavond
Pawn Pawn uit Maastricht schreef op 16 juni 2022 om 18:54:
Topmiddag gisteren - mooie leuke vrouwen, geile boel en Lobke was super!
Freddy Freddy uit A schreef op 16 juni 2022 om 13:43:
Hallo wij leuk stel wiฤบen morgen gezellig komen en lekker buiten in de tuin sex kunnen hebben wie doet er met ons mee
Domi Domi uit Limburg B schreef op 16 juni 2022 om 12:51:
Leuke Milfnamiddag. Lobke, je bent een topper. Zalig zo "eindigen" op jouw borsten, hopelijk tot snel x
Rob en Els Rob en Els schreef op 16 juni 2022 om 07:37:
We komen morgenavond terug naar D&A ๐ŸŽ‰. Mijn vriendin wil haar fantasie beleven: een vrouwgerichte gangbang met een groep respectvolle mannen. Ik geniet ervan om haar te zien genieten en soms ook mee te doen. Je kan ons vinden via het fluo bandje...
Arthur Arthur uit - schreef op 15 juni 2022 om 23:22:
Hallo Laura, Het was heerlijke u te mogen ontmoeten. xx Arthur
Milflover Milflover schreef op 15 juni 2022 om 22:17:
Vandaag eens gaan kijken naar de milfparty, wat een leuke dag paar leuke koppels, heb me echt geamuseerd. Toch een bedankje voor aan die blonde singel vrouw.(vermoed lobke) Was echt gezellig. Tot de volgende
Laura Laura uit Maaseik schreef op 15 juni 2022 om 11:34:
Hoi iedereen! vandaag eindelijk beslis ik om als eerste keer met mijn stoute schoentjes aan naar de club te komen.... ik heb al lang te gekke fantasie om eens lekker zot doen in een parenclub. Hopelijk zijn er wat leuke mannen. Hopelijk tot dan. X Laura