De eerste keer

Dat is zeker spannend: je weet niet wat je kan verwachten.
Dus hebben wij in het kort alles op een rij gezet zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alhoewel veel mensen denken dat parenclubs alleen voor sex zijn, gaan stellen vooral naar clubs om een gezellige en erotische avond te hebben. Voor deze is de sex meer een bijzaak. Ze gaan alleen swingen of partnerruilen als ze een leuk iemand tegen het lijf lopen of in de stemming zijn voor sex.
In onze club betaal je een entreeprijs (zie Programma & Prijzen). Maar voor dat bedrag kan je de hele avond gebruik maken van onze faciliteiten. Daarnaast kun je de hele avond drinken en is er ook een buffet waar je onbeperkt gebruik van kan maken. Je vindt bij ons verschillende kamers waar je, met je partner of als je wilt met een ander stel /man/vrouw, kunt terugtrekken. Let wel op, de tweede verdieping is op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag alleen toegankelijk voor koppels, bedoeld voor koppels die met elkaar en onder elkaar willen blijven. Op deze verdieping mag je als koppel dus geen single man of single vrouw mee naar toe nemen. Gasten die bij binnen zijn gekomen als single vrouw of single man, zijn samen alsnog geen koppel wat de tweede verdieping mogen betreden. Bij het overtreden van deze regel zullen er sancties worden opgelegd. De kamers hebben een open gehalte, dus hou er rekening mee dat je bekeken kan worden. Indien je dat niet op prijs stelt, kun je dit ook aangeven.  Wil je eerst in de stemming komen, kun je ook altijd eerst zelf gaan kijken.
Een van de belangrijke etiquetteregels is dat iedereen altijd eerst netjes moet vragen of ze aan je mogen zitten. Ben je hier op dat moment niet van gediend, mag je gerust “Nee dank je wel” zeggen. Bij ons geldt NEE is NEE.

 

Vind je een man of vrouw aantrekkelijk, probeer dan contact te maken. Je zult van zelf merken of dat wederzijds is.
Bij een eerste clubbezoek kun je zenuwachtig zijn en al snel geneigd zijn sneller te drinken. Kijk daar wel mee uit, want als je te dronken overkomt, ben je voor de meeste niet meer zo aantrekkelijk en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.
Vind je dat iemand te veel gedronken heeft en zich te veel opdringt naar je toe, zeg dat dan gerust tegen iemand van ons team. Wij zullen die persoon er op aanspreken of de weg naar de deur wijzen, want zulk gedrag tolereren wij hier niet.
Wij hanteren een dresscode vanaf het moment dat je onze bar binnen stapt. Zeker de eerste keer zul je denken: wat moet ik aan. De heren dragen een boxer of onderbroek met een T-shirt of ontbloot bovenlichaam. De dames dragen erotische kleding (lingerie) of een uitdagend pakje zoals een spannend / sexy jurkje.
Wat schoeisel betreft: Wij raden aan om schoeisel te dragen ivm de tuin en de hygiëne.
Wat voor schoeisel laten we vrij, de meeste mannen dragen of slippers of sneakers.
Trek vooral iets aan waarin je je lekker voelt. Je kunt je kleding opruimen in de locker die je bij de entree toegewezen krijgt. Bij ons kan en mag veel, dus schroom niet.
Dus de eerste keer zal zeker spannend zijn . Als je al een poos de stap wil zetten maar je durft niet, dan is parenclub Devils & Angels bij uitstek de meest geschikte club voor een eerst clubbezoek. Wij organiseren ook eens per maand een “drempelvrees-avond”. Tijdens een “drempelvrees-avond” gaat de dresscode in vanaf 22:30 uur.
Daar zullen ook ervaren “swingers” aanwezig zijn maar zeer zeker ook meerdere koppels die dezelfde stap gezet hebben. Dat is natuurlijk al een eerste aanknooppunt wat je kan gebruiken om een leuk gesprek te voeren. De meeste ervaren koppels zullen zeer zeker op zulke dagen rekening met je houden en je informeren over hoe en wat in onze club en de “swingerswereld” in het algemeen.

Indien je het op prijs stelt om een rondleiding te krijgen, kun je dat aangeven bij Ă©Ă©n van onze gastvrouwen. Deze leiden je dan met plezier rond en beantwoorden al je vragen.

Opgelet: Op special thema avonden/dagen kan de entree prijs afwijken van de normale entree prijs. Voor meer informatie, kijk bij het evenement voor die avond.

We hopen dat je nu een beetje gerust gesteld bent over het bezoeken van een club
. Wij zien je graag als gast tegemoet.