Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


1061 berichten.
Milfwoensdag Milfwoensdag uit Belgiรซ schreef op 15 november 2018 om 13:53:
Milf Friday wir sind dabei. Und ihr? Bis morgen...
Pa & Mi Pa & Mi uit Heerlen schreef op 15 november 2018 om 12:30:
Hoi Pa & Ma uit het altijd gezellige Maastricht. Het lijkt ons een goed plan. Alleen zitten we beiden met drukke banen en een zoon waar we iets voor moeten regelen. Laat anders een bericht achter op onze Kik (PM045) zodat we iets kunnen plannen. Vertel even op Kik waar we elkaar van kennen zodat we geen ongewenste berichten ontvangen. Mannen alleen gaarne niet reageren via onze Kik. Groeten uit Heerlen.
Maurice Knops Maurice Knops schreef op 15 november 2018 om 11:44:
De donderdag is weer begonnen . Vanavond massage avond een ontspannen avond waar indien gewenst een heerlijke ontspannings massage bij in begrepen is . Vrijdag middag tijdens de nudistenmidda g brengen wij alles in gereedheid voor de milf avond. De aanmeldingen zijn bijna compleet vol met milfs die zich al aangemeld hebben . Deze actieve avond is een ges hikte avond voor koppels die een man extra wensen . Zaterdag is het dan zo ver ... WINTER WONDER LAND. alles en iedereen zo veel mogelijk on het wit . Goede muziek die uitnodigde om de dansvloer te bezetten . Zondag tot en met woensdag zijn wij gesloten ivm een verbouwing Namens Willy en Lizette en het hele team willen wij alvast iedereen bedanken voor alles steunbetuigingen die we op verschillende manieren ontvangen hebben . Mocht er meer nieuws ,Ijn ivm de situatie van willy dan houden we jullie op de hoogte . Mvg team Devils en Angels.
Theca Theca schreef op 15 november 2018 om 11:24:
Vrijdagavond gaan we weer naar deze club, is er dan een leuke bi-dame die mijn vrouw wil inwijden in het bi-zijn? En natuurlijk mag ik dan ook meespelen......
Miranda Miranda uit Sittard schreef op 14 november 2018 om 22:29:
Lieve gasten..een reactie op mails deze week is bijna niet mogelijk...onze excuses hiervoor. Voor aanstaande zaterdag hoeft er niet gereserveerd te worden. Zoals het tot nu toe uitziet is de club gewoon geopend deze week. Mvg team Devils en angels
Charlie Charlie uit Maastricht schreef op 14 november 2018 om 14:37:
Hallo zijn er nog leuke dames aanwezig die willen stoeien met een gretige getinte man?
Stel Wijchen E&H Stel Wijchen E&H uit Wijchen schreef op 14 november 2018 om 13:07:
Wij wensen jullie heel veel sterkte. Zo verschrikkelijk dit. Liefs E&H
Anja Anja schreef op 14 november 2018 om 09:10:
Vanmiddag weer eens genieten van de milfmarathon. xxx Anja
Alex en brigitte Alex en brigitte uit Hasselt schreef op 14 november 2018 om 06:49:
Niet te geloven de wegrolt is niet eerlijk zo een braven man heel veel sterkte voor lizette en de twee meisje en het heel tiem Groetje Alex en Brigitte uit Belgiรซ
Wij Wij uit Uden schreef op 13 november 2018 om 21:27:
Wij zijn enorm geschrokken leven mee met iedereen die op haar of zijn manier betrokken is bij Willy en zijn familie ook Maurice en Miranda knuffel en ook R...en .M.....sterkte
Rob Rob uit Eindhoven schreef op 13 november 2018 om 19:08:
Beste Willy, Lizette en kinderen, wat een verschrikkelijk nieuws. Schrik er echt van. Heel veel sterkte voor jullie allemaal deze moeilijke tijd.
Mark en sandra Mark en sandra uit Brabant schreef op 12 november 2018 om 23:10:
Beste Willy Lisette jullie allerliefste meiden en familie, dit is erg heftig nieuws en totaal niet te bevatten dat het nu zo snel slecht gaat. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Veel liefs mark en Sandra.
Karel Karel uit Venlo schreef op 12 november 2018 om 22:36:
Heel veel sterkte voor de familie en betrokkenen in deze moeilijke tijd.
G en M G en M uit Geleen schreef op 12 november 2018 om 21:48:
Hoi Pa&Ma uit Maastricht ook wij met hetzelfde probleem om de drempel over te gaan. M52 V45. Van te voren al kontakt om samen de drempel over te gaan?
Erik(dewitte1) Erik(dewitte1) uit Maastricht schreef op 12 november 2018 om 19:36:
Woorden schieten gewoon te kort. Willy, Lizette en kinderen, ik wens jullie heel veel sterkte toe in de komende zware periode. Maurice, Miranda en de rest van het team wens ik ook heel veel sterkte.
M & P M & P schreef op 12 november 2018 om 17:25:
OMG wat schrikken wij hiervan zeg...... Wij wensen collega's, familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.........๐Ÿ˜ข
Pa & Ma Pa & Ma uit Maastricht schreef op 12 november 2018 om 11:41:
Ten eerste veel sterkte voor allen..... Beste Pa & Mi, Wij (45&46) hebben het zelfde probleem al jaren.....drempelvrees. Misschien een optie om deze samen te overwinnen op een drempelvrees avond?
Truudsje Truudsje uit Maastricht schreef op 12 november 2018 om 10:08:
Hele team sterkte toegewenst
Peet Peet schreef op 12 november 2018 om 06:22:
Hierbij wil ik iedereen heel veel sterkte toewensen.
sandra sandra uit venlo schreef op 12 november 2018 om 00:11:
Heel veel sterkte gewenst vriendelijke kerel wens lizette kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte