Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


2902 berichten.
maikel maikel schreef op 7 september 2021 om 18:16:
hoi,voldoet een sneltest(ter plekke) ook??
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Nee helaas niet. het moet een test zijn waarbij wij de QR code kunnen scannen.
Mieke Mieke uit Deurne schreef op 6 september 2021 om 22:38:
Ik zou graag een keer naar D&A gaan maar liever niet alleen! Ka ik in contact komen met iemand die me zou willen vergezellen?
Hein Hein uit Utrecht schreef op 6 september 2021 om 20:13:
Leuk weer gangbang. Kan helaas niet komen maar veel plezier. Hoor graag wanneer de volgende is kan ik er rekening mee houden.
Tommy Tommy uit Sittard schreef op 5 september 2021 om 12:15:
Hallo, dit is Tommy, na een hele lange tijd zou ik graag naar de D&A gaan of rijden. Wie komt er vandaag naar het poolparty??? Voor mij is het al een tijdje geleden dat ik er voor het laatst was. Tommy
Gianni&melissa Gianni&melissa uit Eindhoven schreef op 1 september 2021 om 21:50:
Wij zijn een goeduitziend koppel van 32 en 34 welke vrouw gaat daar heen alleen vrouwen aub
Gerry Gerry uit Sittard schreef op 1 september 2021 om 16:34:
Kan je de club ook bezoeken zonder gevaccineerd of getest te zijn zoja hebben wij interesse.
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Nee dat gaat niet. Wij zijn verplicht dit te controleren.
Michael Michael uit Genk schreef op 26 augustus 2021 om 22:43:
Beste ,, ik zou graag eens de club willen bezoeken ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜ Is er iemand die me gezelschap wil houden tijdens mijn eerste kennismaking ? Ik weet niet wat kan om eventueel contact te leggen met een persoon die dat ziet zitten . Als het toegelaten is , kan je contacteren via mail?
dave dave uit heerlen schreef op 25 augustus 2021 om 10:55:
hoi nietje en vriendinnetje bedankt voor de leuke avond
Jody tamara Jody tamara uit Landgraaf schreef op 24 augustus 2021 om 22:08:
Vrijdag de 27ste gaan we weer na ons clubje .. wie gaan we er ontmoeten .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ xx Jody Tamara
Nietje Nietje uit Sittard schreef op 22 augustus 2021 om 20:46:
We vonden het erg gezellig deze zaterdag. Leuke mensen ontmoet en en lekker geil gedanst en gesjanst. Het personeel zorgt zeer goed voor hun gasten en is erg vriendelijk, dank hiervoor. Wij komen gauw weer eens terug. (Hopelijk komen de 3 musketiers dan ook ๐Ÿ˜œ) Knuffels van Nietje en vriendinnetje
JosephD โ€˜Artagnan. JosephD โ€˜Artagnan. uit Kerkrade schreef op 21 augustus 2021 om 18:21:
Dag 3 musketiers. Leuk om te horen dat jullie het bij D&A Naar de Zin gehad hebben ! Laat even weten wanneer jullie er weer zullen zijn. Want ; 1 voor Allen & Allen voor 1 !
Rob/Pat Rob/Pat uit Rotterdam schreef op 18 augustus 2021 om 11:15:
ik heb tijdens de vakantie op een camping "el delfin verde" contact gehad met een stel uit limburg. ik gaf aan dat ik met mijn vriendin ook naar clubs ga. herken je jezelf hierin. Zou graag contact met jullie hebben stoute groetjes
thijs thijs uit Sittard schreef op 14 augustus 2021 om 11:15:
vanaf hoe laat kunnen w bij jullie terecht in de tuin
DrieMusketiers DrieMusketiers schreef op 13 augustus 2021 om 15:03:
Net voor de sluiting ben ik met 2 maten langskomen in de Club. Dat is ons goed bevallen. We werden al snel de 3 musketiers genoemd. Wij zijn jonge sportieve mannen van 27, 28 en 28. En zouden graag volgend weekend met 3 dames naar Devils komen, wie hier voelt zich geroepen om zich aan sluiten bij ons.
Sofie & Willem Sofie & Willem uit SINT-TRUIDEN schreef op 11 augustus 2021 om 16:28:
Hopelijk wordt alles weer normaal.....misschien dan eens een GILF-avond organiseren.
rob rob uit heerlen schreef op 4 augustus 2021 om 07:23:
dan mail het maar naar het mail adres wat ik nu gebruik hhahaha
rob rob uit heerlen schreef op 3 augustus 2021 om 15:54:
waar moet ik je mail vragen ?
Admin-antwoord door: Team Devils & Angels
Aan mij haha. Ik stuur het je door.
Team Devils & Angels Team Devils & Angels schreef op 3 augustus 2021 om 15:37:
Vandaag is bekend gemaakt door het kabinet tot evenementen buiten toegestaan worden tot 750 personen. Aangezien wij 2 weken zijn open geweest en dit natuurlijk smaakt naar veel meer! Hebben wij het volgende bedacht voor jullie!! Zaterdag 14 Augustus gaan we terug open. MAAAAR!!!! Alleen in onze tuin. We gaan hier de komende paar dagen voordat we open gaan het e.e.a. aanpassen om het jullie weer zo aangenaam mogelijk te maken! Zo worden er leuke plekjes ingericht, zou er een dansvloer zijn, en zal er gezelligheid zijn, zoals jullie dat van ons gewend zijn! Wij houden ons daarbij aan de regels die nu gelden van het kabinet. En daarom werken wij ook deze weekenden met testen voor toegang, een vaccinatie bewijs, of een bewijs van herstel van coronaโ€ฆ BBQ Aanwezig!! Wij zijn enthousiast, en hopen jullie volgende week te mogen ontvangen in onze tuin! Die ook met slechtweer gewoon open is!!
Onbekende jongeman Onbekende jongeman uit Maastricht schreef op 30 juli 2021 om 23:56:
Jammer dat de club dicht is. Welke vrouw of vrouwen hebben zin in een spannend avonturen of meerdere avonden? Leuke spontane jongeman van 40 met vlotte babbel die garandeert je een leuke tijd mee zal maken! Zin in een avontuur. Wie weet tot gauw!
Bo en ... Bo en ... uit Limburg schreef op 25 juli 2021 om 10:36:
Jammer weer en hoop dat we 13 aug weer kunnen komen, hopelijk is er dan een poolparty๐Ÿ˜‰