Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01


742 berichten.
M&M M&M uit Parkstad schreef op 3 januari 2019 om 10:07:
Hallo lieve mensen.. Was lekker genieten gister avond.. leuke sfeer.. gemoedelijk.. was alleen niet zo heel druk maar dat gaat wel weer komen.. aandacht genoeg gehad..veel mensen met goede voornemens.. zeker tot ziens..groetjes M&M ( koppel met die leuke blonde dame๐Ÿ˜‰)
Angelique Angelique uit Oss schreef op 2 januari 2019 om 22:21:
Iedereen een Gezond en Geil 2019. Ik kom morgenmiddag naar de club om van een fijne middag te genieten. ๐Ÿ˜›๐Ÿ’‹
J&E J&E uit gelderland schreef op 2 januari 2019 om 14:14:
Hallo allemaal, wij zijn een stel van rond de 30 jaar en komen donderdag 10 Jan naar de club. Dit is voor ons een totaal nieuwe ervaring en zijn dan ook nooit eerder in een parenclub geweest. We weten niet zo goed wat we kunnen en mogen verwachten maar houden wel erg van de spanning. Wie helpt ons een beetje op weg in deze wereld? En wie mogen we ontmoeten op 10 januari? Moeten we nog ergens rekening mee houden qua agenda, heeft de angels hunt is speciaals? Alvast bedankt en we hebben er zin in!! Xx J & E
sander sander schreef op 2 januari 2019 om 12:36:
Hoi Eli gewoon rustig aan doen lekker aan de bar wat teasen en rondkijken ik ben er ook. Hoelaat ga jij ? IK ben 44 180 sportief. Herken ik jou?
Eli Eli schreef op 2 januari 2019 om 10:58:
Hoi, Ben een leuke man,verzorgt en geschoren en wil vandaag naar de club komen.. Dit word mijn eerste x in deze club,iemand zin om mij wegwijs te maken en daarna ff spelen.. Grt Eli
Monique Monique uit Heerlen schreef op 2 januari 2019 om 09:24:
@stel Veghel Snel maar eens een datum prikken dan? ๐Ÿ˜‰
Boris Boris uit Nijmegen schreef op 2 januari 2019 om 00:38:
Beste wensen allemaal! Zit erover na te denken morgen te gaan. @Lucie wat bedoel je met stevige boys?;)
sander sander uit beek schreef op 1 januari 2019 om 21:57:
Hi wie gaat morgen middag of avond ook naar devils?
P en g P en g uit Weert schreef op 1 januari 2019 om 20:11:
Allemaal een geil en gelukkig nieuwjaar van ons.een lekker lang stel uit weert Tot binnenkort weer
J&S J&S uit Valkenswaard schreef op 1 januari 2019 om 20:04:
Beste geile wensen iedereen๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Afgelopen zaterdag helaas niet aanwezig geweest..... Wellicht deze week? Donderdag massage
Dropschotje Dropschotje uit Venlo schreef op 1 januari 2019 om 18:57:
Nieuwe jaar huppa lekker genieten van veel sex. Oeps heb er nu al zin in ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Stel Veghel Stel Veghel uit Veghel schreef op 1 januari 2019 om 16:42:
@Monique: wat leuk om te horen! Het lijkt ons fijn om jullie nog eens te zien. Een heel mooi 2019 van ons
Anja & Frans Anja & Frans uit parkstad schreef op 1 januari 2019 om 16:39:
hey alvast ieder een gezond 2019 wij komen morgen naar de club weer na zoon lange tijd niet geweest te zijn wie heeft er morgen ook zin in lekker verwennerij ? tot morgen
Monique Monique uit Heerlen schreef op 31 december 2018 om 17:32:
@stel veghel....alvast een happy newyear en wie weet....komen we elkaar nog eens tegen in 2019. Wij zouden dat iig heel gezellig vinden ๐Ÿ˜‰ Fijne jaarwisseling iedereen Groetjes, M&JW
anja anja schreef op 31 december 2018 om 16:40:
Team devils en angels, hierbij de beste wensen voor 2019. liefs Anja
NewGuy NewGuy schreef op 31 december 2018 om 06:08:
Hello! Iโ€™m a single male and interested in trying this, but what is the average build? Iโ€™m not obese, but have a few extra kilos around the waist. Are there all kinds of body types there?
Maurice Knops Maurice Knops schreef op 30 december 2018 om 20:17:
Wij team devils en angels wensen iedereen een gezond 2019 ,de beste wensen. We hopen jullie komend jaar weer te ontvangen in onze club . Bedankt voor alweer een mooi jaar mede mogelijk gemaakt door jullie . BEDANK DAAR VOOR .... woensdag 2 januari zijn wij natuurlijk weer open en staan wij weer voor jullie klaar tijdens onze new jaars milf marathon . De beste wensen team devils en angels.
Rob Rob schreef op 30 december 2018 om 19:30:
Hey,eerst keer in deze club en was zeer aangenaam. Voor herhaling vatbaar.
P en M P en M uit luik schreef op 30 december 2018 om 18:18:
Hoi,Hoi Is de club deze 2 Januar geopend? We kommen deze Woensdag middag met welke koppel?
Admin-antwoord door: Maurice Knops
Beste, Wij zijn aanstaande woensdag zeker geopend . De eerste nieuwjaars milf marathon is dan een feit. Team Devils en Angels.
rom en kristy rom en kristy uit mm schreef op 30 december 2018 om 12:52:
gisteren naar de club geweest alles was normaal tot we in de keuken aan het eten waren vernamen we het slechte nieuws van willy waren er kapot van bij het horen zijn we ook direct naar huis gegaan wij wensen lisette en de kids veel sterkte toe met dit verlies willy het gaat je goed daar boven