Gastenboek ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Privacybeleid.
Parenclub Devils en Angels V.O.F. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Parenclub Devils en Angels en/of omdat u deze bij het bezoeken van onze website aan Parenclub Devils en Angels verstrekt.
Parenclub Devils en Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Parenclub Devils en Angels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt,
en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Parenclub Devils en Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Parenclub Devils en Angels verstrekt uw persoonsgegevens allรฉรฉn aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Parenclub Devils en Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Parenclub Devils en Angels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van Piwik om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en welke pagina's bezocht worden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub-devilsenangels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Parenclub-devilsenangels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Parenclub Devils en Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Parenclub Devils en Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Parenclub Devils en Angels op via info@Parenclub-devilsenangels.nl. Parenclub Devils en Angels is als volgt te bereiken:

Parenclub Devils & Angels
+31 (0) 46 โ€“ 4493077
info@parenclub-devilsenangels.nl
www.parenclub-devilsenangels.nl
Maaseikerweg 24
6114 JP Susteren
Nederland

KVK en BTW gegevens:
KvK: 54268540
Vestigingsnr: 000024064955
BTW nr: NL851236212B01
3435 berichten.
Birds Birds uit Prive heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 20:01
Zijn er meerdere koppels van plan as zondag 7 augustus te komen?
Jamal Jamal uit Urmond heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 16:58
Hey katja ik ben jamal 29jr en wil graag gebruik maken van jou in de club
Arjan Arjan uit Eindhoven heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 16:17
Ik ben een sportieve man . Ik wil vanavond naar deze gezellige club komen. . Zijn er dames die met deze zwaargeschapen man wat leuks willen doen .
Diana Diana uit Kerkrade heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 16:00
Hoi allemaal, Wij willen graag a.s zaterdag naar de club komen gezellig in voor een feestje ik zij 31 jaar bij en mijn man 33 jaar zijn zeer benieuwd wat er voor leuke gezellige stellen komen๐Ÿค—๐Ÿฅณ
Katje Katje heeft geschreven op 5 augustus 2022 om 09:51
Vanavond brengt deze milf nog eens een bezoekje Wij zijn een koppel maar ik speel graag bij mannen (meerdere) mijn man kijkt enorm graag toe wie komt deze milf plezieren Bruin haar bruine ogen d cup en een zwart sexy setje aan met hakken geile xxx katje
Jamal Jamal uit Urmond heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 09:53
Rob en Elsย  hoi is goed ik zal er zijn en heb wel zin om Els goed te gebruiken ๐Ÿ˜‹๐Ÿคค
Rob en Els Rob en Els heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 07:38
@jamal - Els is slank, heeft donkerblonde haren in een knotje - je kan haar verder herkennen aan het fluo armbandje en ze zal ook een speciale halsband dragen... de rest moet je morgen maar ontdekken ๐Ÿ˜œ
Hans Hans uit Amsterdam heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 20:15
@ Lobke hoe kon je nu vergeten, echt leuke tijd met je gehad , groeten aan je vriend ook! hoop dat je snel weer langs komt!!!!!
Hans Hans uit Amsterdam heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 20:01
Vorige week Donderdag voor het eerst jullie prachtige club bezocht Heb een top middag beleeft met Els en Carmen @Carmen wanneer kom je weer? @rob en els leuk jullie ontmoet te hebben Tot snel
A+J A+J heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 13:27
Beste, wij nieuw stel van begin 50 willen volgende week woensdag voor de eerste keer komen, zijn er al meerdere stellen die volgende week woensdag gaan
Stefan Stefan uit Limburg heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 11:36
Hey allemaal, vanmiddag lekker genieten? Een dame of koppel? Zelf ben ik hetro, 39 gezellig en kan erg genieten van s*x ๐Ÿ˜. Wie is er vanmiddag?
ricardo hendriks ricardo hendriks uit Kerkrade heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 10:27
Wij komen zaterdag voor de aller eerste keer , wie gaan we zien? Wij zijn een stel beide 31 jaar en zoeken evt een vrouw voor erbij.
Swingandplay Swingandplay heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 07:54
Komen er vandaag nog leuke mannen? Deze geile dame van 36 wil misschien wel komen Xx
Rikel Rikel uit Kerkrade heeft geschreven op 3 augustus 2022 om 07:13
Wij zijn een jong stel van 31 en overwegen zeer of we deze week zaterdag of volgende week een bezoek zullen brengen aan de club. Voor beide de eerste keer . Wij zoeken een dame voor erbij .
Jamal Jamal uit Urmond heeft geschreven op 2 augustus 2022 om 19:45
Hoi ik wil els graag gebruiken hoe ziet ze uit als ik vragen mag ?
Rob en Els Rob en Els heeft geschreven op 2 augustus 2022 om 14:16
Deze vrijdag zijn we terug van de partij voor ons favoriet feestje: Horny Friday ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ - Els houdt ervan om met meerdere mannen tegelijk te spelen, en zoveel mogelijk bandjes te verzamelen ๐Ÿ˜œ, en ik hou ervan om te kijken. Dus ben je een respectvolle man, aarzel dan zeker niet ons aan te spreken. Je kan ons herkennen aan het fluo bandje dat Els zal dragen en ze zal ook een speciale halsband dragen ๐Ÿ˜.
M&Y M&Y heeft geschreven op 29 juli 2022 om 15:43
Komen er zaterdag avond ook nog leuke stellen van rond de 50 die zin hebben in een spannende avond
Michael en Roos Michael en Roos uit Weert heeft geschreven op 29 juli 2022 om 15:17
Dit leuke koppel van 34 en 38 komt zondag naar D&A. Welke stellen of leuke mannen ontmoeten we daar?
Stel Stel uit Maastricht heeft geschreven op 29 juli 2022 om 09:20
Hoi hier stel Maastricht wie vanavond ook groetjes v echt bi man hetro
P&M P&M uit Maastricht heeft geschreven op 28 juli 2022 om 22:59
29-7 nog eens naar D&A. Nog leuke koppels aanwezig?